Lassa Competus H/P & Competus A/T 2 Özellikleri ve Fiyatları

Competus H/P

SUV’UNUZ İÇİN SÜRÜCÜ KONFORUNUN VE PERFORMANSIN TADINI ÇIKARIN

Şehir hayatı değişiyor. Kent sakinlerinin alışkanlıkları da öyle. Daha önce sadece zorlu arazilerde kullanılan 4X4 arabalar artık kentsel kullanım için tercih ediliyor. Competus H / P, hem güvenlik hem de konfor talep eden ve şehrin telaşına yetişmek için güçlü arabalardan vazgeçemeyen yüksek performans arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Competus ailesinin son üyesi Competus H / P, performans tutkunlarının sürüş keyfine heyecan getirmek için yollarda yerini alıyor.

ÖZELLİKLERİ

Üstünlüğü onaylandı ve rakiplerinden bir adım önde!

Competus H / P performans gücünü kanıtladı. TÜV SÜD tarafından yapılan karşılaştırma testinde toplam yol performansı sonuçları beş rakibi karşısında galip geldi. Kuru ve ıslak frenleme, kuru ve ıslak yol tutuşu, suda kızaklama ve ıslak viraj olmak üzere altı kategoride en yüksek puanları aldı.

Asimetrik sırt deseni ile her yüzeyde güçlü çekiş gücü

Competus H / P’nin lastik sırtı her iki yüzeye de uyarlanabilir, iç yüzey ıslak ve dış yüzey kuru desenlerin kombinasyonundan oluşur. İç yüzey, yüksek oluk oranına sahip lastik ve yol yüzeyinden daha yüksek miktarda su bırakır. Böylelikle lastik yüzeyi kavrar ve bir dönüşte suda kızaklama ve yana kayma önlenir. Dolgulu deseni ile dış yüzey kuru zeminde daha iyi kullanım sağlar. Böylece ani hareket kabiliyeti sağlar.

Islak performansı artıran silika içeriği

Lastik sırtı bileşiminde bulunan silikanın oluklu yapısı ile Competus H / P, yol yüzeylerinde biriken su birikintilerinden etkilenmez ve geleneksel lastiklere göre daha yüksek ıslak kavrama ve daha kısa fren mesafesi sağlar.

Sessiz ve konforlu sürüş

Asfaltta kullanıma uygun olan Competus H / P, tüm sportif özelliklerine rağmen konfordan ödün vermez. Sessizlik ve konfor arayanlar için eşsiz bir sürüş keyfi sağlar.

Competus A/T 2

4X4 ARACINIZ İÇİN DOĞAYA DAYANIKLILIK VE PERFORMANSI SORUN

Dayanıklılığın Yeniden Tanımı … Competus A / T 2, Pick-Ups ve 4×4 SUV’lar için geliştirilmiş bir “All-Terrain” lastiğidir ve önceki desene kıyasla daha iyi Islak Performans ve Daha Düşük Yuvarlanma Direnci ile

ÖZELLİKLERİ

Daha agresif desen ve çekici görünüm

Geliştirilmiş ıslak performans

Daha Düşük Yuvarlanma Direnci

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir