Lassa Lastikleri Hakkında

Lassa, hem güvenlik hem de performans isteyen ve aynı zamanda lastik seçiminden maksimum değer bekleyen sürücüler için dayanıklı ve yüksek kaliteli lastikler üretir.

Sağlam ve Dayanıklı

En son teknoloji ve tecrübeyi kullanan Lassa, Türkiye genelindeki yollara uygun, dayanıklı ve dayanıklı lastikleriyle müşterilerine güvenli bir yolculuk sunuyor. Bağımsız Alman test kurumu TÜV SUD tarafından sertifikalandırılmış ürünlerle dünya çapında birinci sınıf üretim kalitesini ve eşsiz performansını güvence altına aldı.

Şu anda Sabancı güvencesi altında en geniş bayi ağına sahip bir lastik markası olarak dünyanın çeşitli merkezlerine ihracat yapmaktadır. Dünyanın dört bir yanına giden Türk yapımı lastikleri sunmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye’nin gururu Lassa tüm dünyada tercih ediliyor.

Kullanılabilirlik

Lassa’nın ustalığı, sağlam lastik üretiminin ötesine geçerek, satış sonrası hizmetleri sayesinde Türkiye’nin en geniş servis ağını sunmaktadır. Satış sonrası hizmetleri için daha fazla başarı peşinde olan Lassa, 7/24 Müşteri Hizmetleri, Yol Yardımı, Garanti hizmeti ve 60 günlük test seçeneği ile müşterilerinin her zaman yanındadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir