Lassa Kış Lastikleri Modelleri ve Fiyatları

Lassa kış lastikleri Brisa uzmanlığında üretilen ve Dünyanın dört bir yanına gönderilen geniş dağıtım ağıyla yerli sermayenin en iyi lastiklerindendir. Lassa’nın kış lastiği modelleri ve fiyatları için doğru yerdesiniz.

Lassa Competus Winter 2

SUV’UNUZ İÇİN EN İYİ KIŞ PERFORMANSINA MEYDAN OKUYUN

Competus Winter 2‘nin geliştirilmiş kar ve ıslak zemin performansı sayesinde sağlamlığın hakkını veren maksimum sürüş konforu en zorlu kış koşullarında bile sizi yarı yolda bırakmaz. TÜV SÜD tarafından tabi tutulduğu testlerde gösterdiği onaylanmış performans ile sınıfının en iyilerinden biridir. Islak zeminde frenleme değerlerini optimize eden bu lastik kış lastiğinden istenen her şeyi fazlasıyla vermektedir.

Lassa Iceways

Lassa Iceways, binek arabanız için yoğun kış şartlarında bile mükemmel kavrama gücü ve güvenliğe sahiptir. Kar ve buz üstünde olağanüstü performansı ile tüm endişelerinizi unutturacak olan bu model maksimum çekiş gücü sunar. Geniş flanşlı sırt ve doku üzerinde yoğunlaştırılmış zigzag tipli geniş V oluklar sayesinde buz üzerindeki büzülme alanı birleştirilir.

Çivi takılabilme özelliği ile buzlu zeminlerde kendinden emin çekiş ve kavrama gücü ile sizi kendine hayran bırakır.

Çevresel yönde altı sıra kar çivisinin çakılmasını sağlayan çivi delikleri sayesinde buzlu zeminlerde çekiş kapasitesi artırılmıştır. Geniş iç sırt tabakası, kar tırnağını tamamen kavrayarak gevşemesini engeller.

Üç boyutlu, kıvrımlı geniş lameller manevra sırasında kilitlenerek yol tutuşunu arttırır ve dolayısıyla kış lastiklerinde özellikle kuru zeminlerde seyir problemini ortadan kaldırır.

Güçlü çekiş ve yol tutuşu

Basamaklı yapılardan üretilen ve sırtlarda keskin girintili oluk geometrisi sayesinde buzlu zeminlerde çekiş ve yol tutuşu en üst seviyeye çıkarılır.

Özel sırt karışımı

Kutup bölgesi koşulları dikkate alınarak geliştirilmiş olup, dış mahya karışımı sayesinde buzlu ve karlı zeminlerde çekiş gücü arttırılmıştır.

Lassa Wintus 2

Lassa Wintus 2, kış koşullarında hafif ticari aracınız için güvenilir bir iş ortağı sorumluluğu üstlenir. yüksek verimlilik sunan wintus ailesinin en yeni üyesi zorlu kış koşullarında artırılmış performansı ile size eşlik eder. Üstün güvenlik ve kış sezonu için yüksek performans vadeder.

Wintus

Lassa Wintus, karlı ve buzlu yüzeylerde iyileştirilmiş çekiş sunar. karlı ve buzlu yollarda yerle teması sayesinde kavrama hakimiyeti ve kontrol sizdedir.

Soğuk kış koşullarına uygun desenin derin olukları ve çok köşeli blok yapısı daha iyi kullanım sağlar. Minik kanallar sayesinde karlı, buzlu ve ıslak yüzeylerde yol tutuş kabiliyeti artırılmıştır. Kademeli yapıdaki omuz blokları derin karda ekstra çekiş sağlar.

Rahat ve uzun ömür

Benzersiz Lassa dayanıklılığı ve üstün kış performansı sayesinde kullanıcıların kendilerini tamamen güvende hissetmelerini sağlarken, geliştirilmiş konforu sayesinde daha konforlu yolculuklara olanak sağlar. Desen özellikleri sayesinde aşınma ömrü uzar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir