Lassa Snoways Serisi Kış Lastikleri Özellikleri ve Fiyatları

  • Snoways Era

Kışa meydan oku

Otomobil kullanıcıları, en zorlu kış koşullarında bile performanstan ödün vermeden araçlarını kullanmak istiyor. TÜV SÜD kalite onaylı Snoways Era kış lastikleri, zorlu kış koşullarında konfor ve güvenlikten ödün vermeden yüksek performansla kullanılmak üzere geliştirilmiştir.

ÖZELLİKLERİ

Karda güvenli sürüş

Karlı yollarda rakiplerine göre daha kısa mesafede dururken hem karlı hem de buzlu yollarda daha mükemmel manevra kabiliyeti ve yol tutuşu sunar. Snoways Era kullanan sürücüler sadece karlı yollarda değil, aynı zamanda çamurlu ve buzlu yüzeylerde de kendilerini güvende hissediyor.

Kuru zeminde güvenli ve sessiz sürüş

Snoways Era, mükemmel konfor, uzun ömür ve kısa fren mesafesi ile güvenli yolculuklar için tasarlanmıştır. Sofistike desen tasarımı, gelişmiş sırt bileşeni ve oldukça güçlü yapısı ile sadece üstün sürüş dengesi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda lastiğin ömrü boyunca yüksek performans sunar. Snoways Era’nın lastik gürültüsü özel bir simülasyon teknolojisi kullanılarak en aza indirilmiştir.

Mükemmel ıslak performans

Snoways Era kış lastikleri, bu tür yol koşulları için tasarlanmış özel olarak geliştirilmiş bileşen ve desen sayesinde ıslak ve soğuk yol koşullarında daha iyi frenleme, mükemmel kontrol ve çekiş sağlar. Gelişmiş silikatlı bileşen ile fren mesafesini azaltırken, aracınız ıslak zeminde daha iyi kontrol edilebilir. Özel simülasyon programları ile tasarlanan deseni, su akışını dengelerken suda kızaklama olasılığını en aza indirir ve özellikle ıslak ve kaygan yolda yol tutuşunu artırır.

  • Snoways Era+

Zorlu kış koşulları için

Zorlu kış koşulları için bir arada konfor, güvenlik ve performans

Optimize edilmiş kar çekişi

Islak ve kuru zeminde iyileştirilmiş fren mesafesi

  • Snoways 2

Kış şartlarına dayanıklı lastik.

Zorlu kış şartlarında güçlü ve güvenli sürüş imkanı sağlar.

ÖZELLİKLERİ

Karlı ve buzlu zeminlerde üstün yol tutuşu ve çekiş gücü

  • Snoways 3

YOLCU ARABANIZ İÇİN KIŞ KONFORLU VE GÜVENLİ SÜRÜŞÜNE MEYDAN OKUYUN

Karlı ve ıslak yüzeylerde mükemmel denge, mükemmel kar ve ıslak zemin performansı Üstün Kar ve Buz Performansı

ÖZELLİKLERİ

Karlı ve buzlu yüzeylerde üstün performans

Kar ve ıslak zemin performansı arasında mükemmel performans

İthal sırt deseni

Su tahliyesini artırarak suda kızaklama riskini azaltır

Özel yeni kış bileşimi

Kuru, ıslak, karlı ve buzlu yüzeylerde esneklik ve geliştirilmiş performans

Optimize edilmiş karkas tasarımı

Ağırlığı ve yuvarlanma direncini azaltır

Lassa Kış Lastikleri Modelleri ve Fiyatları

Lassa kış lastikleri Brisa uzmanlığında üretilen ve Dünyanın dört bir yanına gönderilen geniş dağıtım ağıyla yerli sermayenin en iyi lastiklerindendir. Lassa’nın kış lastiği modelleri ve fiyatları için doğru yerdesiniz.

Lassa Competus Winter 2

SUV’UNUZ İÇİN EN İYİ KIŞ PERFORMANSINA MEYDAN OKUYUN

Competus Winter 2‘nin geliştirilmiş kar ve ıslak zemin performansı sayesinde sağlamlığın hakkını veren maksimum sürüş konforu en zorlu kış koşullarında bile sizi yarı yolda bırakmaz. TÜV SÜD tarafından tabi tutulduğu testlerde gösterdiği onaylanmış performans ile sınıfının en iyilerinden biridir. Islak zeminde frenleme değerlerini optimize eden bu lastik kış lastiğinden istenen her şeyi fazlasıyla vermektedir.

Lassa Iceways

Lassa Iceways, binek arabanız için yoğun kış şartlarında bile mükemmel kavrama gücü ve güvenliğe sahiptir. Kar ve buz üstünde olağanüstü performansı ile tüm endişelerinizi unutturacak olan bu model maksimum çekiş gücü sunar. Geniş flanşlı sırt ve doku üzerinde yoğunlaştırılmış zigzag tipli geniş V oluklar sayesinde buz üzerindeki büzülme alanı birleştirilir.

Çivi takılabilme özelliği ile buzlu zeminlerde kendinden emin çekiş ve kavrama gücü ile sizi kendine hayran bırakır.

Çevresel yönde altı sıra kar çivisinin çakılmasını sağlayan çivi delikleri sayesinde buzlu zeminlerde çekiş kapasitesi artırılmıştır. Geniş iç sırt tabakası, kar tırnağını tamamen kavrayarak gevşemesini engeller.

Üç boyutlu, kıvrımlı geniş lameller manevra sırasında kilitlenerek yol tutuşunu arttırır ve dolayısıyla kış lastiklerinde özellikle kuru zeminlerde seyir problemini ortadan kaldırır.

Güçlü çekiş ve yol tutuşu

Basamaklı yapılardan üretilen ve sırtlarda keskin girintili oluk geometrisi sayesinde buzlu zeminlerde çekiş ve yol tutuşu en üst seviyeye çıkarılır.

Özel sırt karışımı

Kutup bölgesi koşulları dikkate alınarak geliştirilmiş olup, dış mahya karışımı sayesinde buzlu ve karlı zeminlerde çekiş gücü arttırılmıştır.

Lassa Wintus 2

Lassa Wintus 2, kış koşullarında hafif ticari aracınız için güvenilir bir iş ortağı sorumluluğu üstlenir. yüksek verimlilik sunan wintus ailesinin en yeni üyesi zorlu kış koşullarında artırılmış performansı ile size eşlik eder. Üstün güvenlik ve kış sezonu için yüksek performans vadeder.

Wintus

Lassa Wintus, karlı ve buzlu yüzeylerde iyileştirilmiş çekiş sunar. karlı ve buzlu yollarda yerle teması sayesinde kavrama hakimiyeti ve kontrol sizdedir.

Soğuk kış koşullarına uygun desenin derin olukları ve çok köşeli blok yapısı daha iyi kullanım sağlar. Minik kanallar sayesinde karlı, buzlu ve ıslak yüzeylerde yol tutuş kabiliyeti artırılmıştır. Kademeli yapıdaki omuz blokları derin karda ekstra çekiş sağlar.

Rahat ve uzun ömür

Benzersiz Lassa dayanıklılığı ve üstün kış performansı sayesinde kullanıcıların kendilerini tamamen güvende hissetmelerini sağlarken, geliştirilmiş konforu sayesinde daha konforlu yolculuklara olanak sağlar. Desen özellikleri sayesinde aşınma ömrü uzar.

Lassa Competus H/P & Competus A/T 2 Özellikleri ve Fiyatları

Competus H/P

SUV’UNUZ İÇİN SÜRÜCÜ KONFORUNUN VE PERFORMANSIN TADINI ÇIKARIN

Şehir hayatı değişiyor. Kent sakinlerinin alışkanlıkları da öyle. Daha önce sadece zorlu arazilerde kullanılan 4X4 arabalar artık kentsel kullanım için tercih ediliyor. Competus H / P, hem güvenlik hem de konfor talep eden ve şehrin telaşına yetişmek için güçlü arabalardan vazgeçemeyen yüksek performans arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Competus ailesinin son üyesi Competus H / P, performans tutkunlarının sürüş keyfine heyecan getirmek için yollarda yerini alıyor.

ÖZELLİKLERİ

Üstünlüğü onaylandı ve rakiplerinden bir adım önde!

Competus H / P performans gücünü kanıtladı. TÜV SÜD tarafından yapılan karşılaştırma testinde toplam yol performansı sonuçları beş rakibi karşısında galip geldi. Kuru ve ıslak frenleme, kuru ve ıslak yol tutuşu, suda kızaklama ve ıslak viraj olmak üzere altı kategoride en yüksek puanları aldı.

Asimetrik sırt deseni ile her yüzeyde güçlü çekiş gücü

Competus H / P’nin lastik sırtı her iki yüzeye de uyarlanabilir, iç yüzey ıslak ve dış yüzey kuru desenlerin kombinasyonundan oluşur. İç yüzey, yüksek oluk oranına sahip lastik ve yol yüzeyinden daha yüksek miktarda su bırakır. Böylelikle lastik yüzeyi kavrar ve bir dönüşte suda kızaklama ve yana kayma önlenir. Dolgulu deseni ile dış yüzey kuru zeminde daha iyi kullanım sağlar. Böylece ani hareket kabiliyeti sağlar.

Islak performansı artıran silika içeriği

Lastik sırtı bileşiminde bulunan silikanın oluklu yapısı ile Competus H / P, yol yüzeylerinde biriken su birikintilerinden etkilenmez ve geleneksel lastiklere göre daha yüksek ıslak kavrama ve daha kısa fren mesafesi sağlar.

Sessiz ve konforlu sürüş

Asfaltta kullanıma uygun olan Competus H / P, tüm sportif özelliklerine rağmen konfordan ödün vermez. Sessizlik ve konfor arayanlar için eşsiz bir sürüş keyfi sağlar.

Competus A/T 2

4X4 ARACINIZ İÇİN DOĞAYA DAYANIKLILIK VE PERFORMANSI SORUN

Dayanıklılığın Yeniden Tanımı … Competus A / T 2, Pick-Ups ve 4×4 SUV’lar için geliştirilmiş bir “All-Terrain” lastiğidir ve önceki desene kıyasla daha iyi Islak Performans ve Daha Düşük Yuvarlanma Direnci ile

ÖZELLİKLERİ

Daha agresif desen ve çekici görünüm

Geliştirilmiş ıslak performans

Daha Düşük Yuvarlanma Direnci

Lassa Driveways Serisi | Driveways ve Driveways Sport Özellikleri

Lassa Driveways Sport

YOLDA EN YÜKSEK PERFORMANS VE BİNEK ARACINIZ İÇİN SORUMLULUĞA MEYDAN OKUYUN

Dayanıklılıktan ödün vermeden yüksek performans … Driveways Sport, sportif sürüş tarzından hoşlanan kompakt, orta, lüks ve sportif otomobil kullanıcıları için geliştirilmiş bir “Yüksek performanslı” lastiktir.

ÖZELLİKLERİ

Güvenlik ve Kontrol
Her türlü hava koşulunda daha iyi kullanım
Geliştirilmiş ıslak performans

Yeni Desen Tasarımı
Daha dar kanallar ısının azaltılmasına, ıslak ve kuru zeminde daha iyi sürüş performansına ve daha kısa ıslak fren mesafesine yardımcı olur

Daha Hafif Yeni Yapı
Dayanıklılıktan ödün vermeden kauçuk hacmine yardımcı olan yeni teknolojiler

Lassa Driveways

KOMPAKT BİNEK ARACINIZ İÇİN SÜRÜŞ SÜRÜŞ EKONOMİSİNİN KEYFİNİ ÇIKARIN

Driveways, orta sınıf sedanlardan üst sınıf konfor otomobillerine kadar oldukça geniş bir araç havuzu için geliştirilmiş bir “Konfor lastiğidir”.

ÖZELLİKLERİ

Konfor

Geliştirilmiş kuru ve ıslak yol tutuşu

Daha Uzun Aşınma Ömrü

İyileştirilmiş Aşınma Ömrü ve Düzenli Aşınma Optimizasyonu

Tutarlı yüzey teması, düzenli aşınma optimizasyonu, daha uzun Aşınma Ömrü

Geliştirilmiş Kuru ve Islak Kullanım

Geliştirilmiş kuru yol tutuşu performansı, ıslak yüzeylerde daha iyi temas basıncı

Lassa Lastikleri Hakkında

Lassa, hem güvenlik hem de performans isteyen ve aynı zamanda lastik seçiminden maksimum değer bekleyen sürücüler için dayanıklı ve yüksek kaliteli lastikler üretir.

Sağlam ve Dayanıklı

En son teknoloji ve tecrübeyi kullanan Lassa, Türkiye genelindeki yollara uygun, dayanıklı ve dayanıklı lastikleriyle müşterilerine güvenli bir yolculuk sunuyor. Bağımsız Alman test kurumu TÜV SUD tarafından sertifikalandırılmış ürünlerle dünya çapında birinci sınıf üretim kalitesini ve eşsiz performansını güvence altına aldı.

Şu anda Sabancı güvencesi altında en geniş bayi ağına sahip bir lastik markası olarak dünyanın çeşitli merkezlerine ihracat yapmaktadır. Dünyanın dört bir yanına giden Türk yapımı lastikleri sunmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye’nin gururu Lassa tüm dünyada tercih ediliyor.

Kullanılabilirlik

Lassa’nın ustalığı, sağlam lastik üretiminin ötesine geçerek, satış sonrası hizmetleri sayesinde Türkiye’nin en geniş servis ağını sunmaktadır. Satış sonrası hizmetleri için daha fazla başarı peşinde olan Lassa, 7/24 Müşteri Hizmetleri, Yol Yardımı, Garanti hizmeti ve 60 günlük test seçeneği ile müşterilerinin her zaman yanındadır.